Up a level |
Мамаева, Л. А. and Муратбекова, Қ.М. and Нурдан, Д. Макарон және кондитер өнімдерінің технологиясы. Айтумар, 2018.
Мамаева, Л. А. and Нурдан, Д. and Муратбекова, Қ.М. Зертханалық практика I бөлім «Қант кондитерлік өнімдерінің технологиясы» пәні бойынша. Technical Report. Айтумар, 2018.
Мамаева, Л. А. and Жумалиева, Г.Е. and Нурдан, Д. and Сансызбаева, Б.К. XЛEБOБУЛOЧНЫЕ ИЗДEЛИЯ ДИEТИЧECКOГO ДEЙCТВИЯ C ИCПOЛЬЗOВAНИEМ ДOБAВКИ. Исследования, результаты №4 (076), 2017. ISSN 2304-3334-04 УДК 664.7
Оспанов, А.А. and Тимурбекова, А.К. and Муслимов, Н.Ж. and Джумабекова, Г.Б. and Алмаганбетова, А.Т. and Жалелов, Д.Б. and Нурдан, Д. The study of indicators of the quality test of poly-cereal whole meal flour for making pasta. Journal of Hygienic Engineering and Design. ISSN Original scientific paper UDC 664.649.016