Макарон және кондитер өнімдерінің технологиясы

Мамаева, Л. А. and Муратбекова, Қ.М. and Нурдан, Д. Макарон және кондитер өнімдерінің технологиясы. Айтумар, 2018.

[img] Text
Учеб пособие Лаура апай ПОСЛ ВАР (2).doc

Download (3MB)

Abstract

Курс өзіндік талаптар қояды: макарон және кондитер өнімдерін өндіру технологиясының процестері жайлы білім беру, технологиялық процесте жүретін физикалық, механикалық, химиялық, физико-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық, биотехнологиялық, жылуалмасу процессінің мазмұны, ондағы жүретін процесстерге бағынышты, олардың шикізаттың өзіндік жағдайына әсері, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдер, шикізаттың өзіндік бағасын заманауи жолмен үйрену және дайын өнімдердің сапасын жақсарту және өндірілетін өнімнің тағамдық сапасын жақсарту.

Item Type: Book
Subjects: Engineering science
Engineering science
Depositing User: Лаура Асильбековна Мамаева
Date Deposited: 14 Jun 2018 03:29
Last Modified: 14 Jun 2018 03:29
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/818

Actions (login required)

View Item View Item