Items where Author is "Zhalelov, D."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 4.

Ospanov, A. and Muslimov, N. and Timurbekova, A. and Jumabekova, G. and Zhalelov, D. (2019) Исследование показателей качества теста из цельносмолотой полизлаковой муки для изготовления макаронных изделий. Исследования, результаты (№ 3). pp. 121-131. ISSN 2304-3334

Ospanov, A. and Muslimov, N. and Timurbekova, A. and Jumabekova, G. and Zhalelov, D. (2019) Исследование показателей качества теста из цельносмолотой полизлаковой муки для изготовления макаронных изделий. Научный журнал КазНАУ "Ізденістер, нəтижелер – Исследования, результаты" (№ 3). pp. 121-131. ISSN 2304-3334

Ospanov, A. and Muslimov, N. and Timurbekova, A. and Jumabekova, G. and Almaganbetova, A. and Zhalelov, D. and Nurdan, D. (2019) The study of indicators of the quality test of poly-cereal whole meal flour for making pasta. Journal of Hygienic Engineering and Design (№ 27). pp. 32-38.

Ospanov, A. and Muslimov, N. and Timurbekova, A. and Jumabekova, G. and Almaganbetova, A and Zhalelov, D. and Nurdan, D. (2019) The study of indicators of the quality test of poly-cereal whole meal flour for making pasta. Journal of Hygienic Engineering and Design, № 27. pp. 32-38.

This list was generated on Mon Apr 29 12:50:17 2024 +06.