Items where Author is "Муратбекова, Қ.М."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 4.

Мамаева, Л.А. and Муратбекова, Қ.М. and Нұрдан, Д. Қант кондитерлік өнімдерінің технологиясы. Manual. © Қазақ ұлттық аграрлық университеті, Мұрагер 2018.

Мамаева, Л. А. and Муратбекова, Қ.М. and Нурдан, Д. Макарон және кондитер өнімдерінің технологиясы. Айтумар, 2018.

Мамаева, Л. А. and Жалелов, Д.Б. and Муратбекова, Қ.М. and Марат, А.К. THE DEVELOPMENT OF COMPOSITING TECHNIQUES FOR THE DAIRY AND GRAIN DESSERTS BASED ON THE USE OF PROBIOTIC MICROORGANISMS. Ізденістер, нәтижелер, 3. ISSN ISSN 2304-3334-03

Мамаева, Л. А. and Нурдан, Д. and Муратбекова, Қ.М. Зертханалық практика I бөлім «Қант кондитерлік өнімдерінің технологиясы» пәні бойынша. Technical Report. Айтумар, 2018.

This list was generated on Sat May 4 02:30:53 2024 +06.