Up a level |
2018/0143.2 (2018) СУХАЯ СМЕСЬ ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ МОРОЖЕНОГО НА ОСНОВЕ КОЗЪЕГО МОЛОКА. №3695.
Дуйсенбекова, О.О. and Есмаганбетова, А.Б. Модель предметной области для управления недвижимостью. Осака. Япония 2 – международный научно-практической конференции.2017г. 7-9 марта..
Дуйсенбекова, О.О. and Нуркасым, С.Б. and Мыржыкбаева, А.Д. Макарон өнімдерінің технологиялық үрдістерінің сапасын стандарттау. Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075
Дуйсенбекова, О.О. and Мыржыкбаева, А.Д. Халықаралық сапа стандартын қазақстандық экспорттаушы- кәсіпорындарға тәжірибе негізінде аспектілерін енгізу. V Международная научно-практическая конференция «Инновационный менеджмент и технологии в эпоху глобализации» в Александрии - Шарм-эш-Шейхе (Египет) 08-11 января 2018 г.. ISSN ӨӘЖ 84.13.17/ 65.63.33
Дуйсенбекова, О.О. and Мыржыкбаева, А.Д. Халықаралық сапа стандартын қазақстандық экспорттаушы- кәсіпорындарға тәжірибе негізінде аспектілерін енгізу. V Международная научно-практическая конференция «Инновационный менеджмент и технологии в эпоху глобализации» в Александрии - Шарм-эш-Шейхе (Египет) 08-11 января 2018 г.. ISSN ӨӘЖ 84.13.17/ 65.63.33
Дуйсенбекова, О.О. and Искакова, Ж.А. «Байсерке - Агро» кәсіпорынының бәсекеге қабілеттілігін арттырудың инновациялық қызметтерін жетілдіру. ЕТУ хабаршысы – Вестник ЕТУ ғылыми журнал - 2016» (Алматы, 2016),. ISSN MFTAT 06.56.21
Дуйсенбекова, О.О. and Искакова, Ж.А. «Байсерке - Агро» кәсіпорынының бәсекеге қабілеттілігін арттырудың инновациялық қызметтерін жетілдіру. ЕТУ хабаршысы – Вестник ЕТУ ғылыми журнал - 2016» (Алматы, 2016),. ISSN MFTAT 06.56.21
Дуйсенбекова, О.О. and Уразымбетов, С ӘАСТЫҚ ӨНІМДЕРІНЕН ӨНДІРІЛЕТІН ӨНІМДЕРДІ, ӨНІДІРІСТІК ЖАҒДАЙДА САПАСЫН САРАПТАУ ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ. Казнау. Алматы. «Ізденістер мен нәтижелер» 2018ж. Студенттердің ғылыми конференция. ISSN ӘOЖ 65.29.29; 664.72 (In Press)
Дуйсенбекова, О.О. Сапаны жалпы басқарудың модельдері. Оқу құралы 23. 04. 2010 ж.«Әрекет - Принт» баспаханасында басылды. 050036, Алматы қаласы, 12- ықшамауданы. ISBN 978-601-241-236-9
Ізбасар, Қ.І. and Мамаева, Л.А. and Дуйсенбекова, О.О. and Кожагулов, О.К. and Мыржыкбаева, А.Д. Макарон өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін технохимиялық бақылау. Membership In the WTO: Prospects of Scientific Researches and International Technology Market.
Дуйсенбекова, О.О. and Шабақбаева, Ж.Қ., «Кәсіпорындарда ҚР СТ ИСО 22000 бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару». Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075