«Кәсіпорындарда ҚР СТ ИСО 22000 бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару»

Дуйсенбекова, О.О. and Шабақбаева, Ж.Қ., «Кәсіпорындарда ҚР СТ ИСО 22000 бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару». Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075

[img]
Preview
Text
статья.pdf

Download (938kB) | Preview
[img]
Preview
Text
статья.pdf

Download (938kB) | Preview

Abstract

ИСО 22000 стандарт талаптары бойыниш өндіріс үрдістврінің жағдайы мен параметрлерін анықтап, тамақ өнімдерін өндіру кезінде қауіпті факторларға әсеp ететін шекті бақылау нуктелерінің іс-қимылдарын әзірлеп нормативтік құжаттарынның рәсімдерін белгілеу

Item Type: Article
Subjects: Agriculture and forestry
Agriculture and forestry
Depositing User: Оразкуль Оспановна Дуйсенбекова
Date Deposited: 23 May 2018 10:57
Last Modified: 23 May 2018 10:57
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/438

Actions (login required)

View Item View Item