Джанкуразов, Б.О. and Джанкуразов, К.Б. and Жалелов, Д.Б. and Джанкуразов, А.К. АСТЫҚ ҮЙІНДІСІН ҚОЙМАЛАРДА САҚТАУ БАРЫСЫНДАҒЫ ӨЗГЕРІСТЕРІНІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІН ЗЕРТТЕУ. ҚазҰТЗУ ХАБАРШЫСЫ №5 (129).
Text
АСТЫҚ ҮЙІНДІСІН ҚОЙМАЛАРДА САҚТАУ БАРЫСЫНДАҒЫ.docx Download (822kB) |
Abstract
Сақталып тұрған астық ылғалдылығының өзгеруін, буланған су активтілігінің шикізат және та-ғам өнімдерінің сақталу факторы болып табылуы; сақтау кезіндегі дәннің тыныштық күйден белсенді тіршілік ● Техникалық ғылымдар ҚазҰТЗУ хабаршысы №5 2018 203 ету күйіне өту себептері; ұзақ мерзімге сақталатын астық тұрақтылығы және тағам қауіпсіздігіне әсер ету фак-торы болып табылатын аралық қабаттың түзілуі; астық үйіндісінде өздігінен қызу ошағын түзе жүретін дән топ-тарының тыныштық күйден активті тіршілік ету күйіне өту кезіндегі экзотермиялық процестердің өздігінен қызу ошағының түзілуінің өндірістік жағдайларында орыналады және тағамдық қауіпсіздік факторы болып табылады. Төменгі қабаттан ауаның ағымдардың астық температурасының және температурасының жоғарылауы сүзу жыл-дамдығының айырмашылығы анықталған; дaқылaрaлық кеңicтiкте шұрық көлемiнiң тaрaлуы; астықты астынан БЖ барысындағы оның сақталу және кептірілу этаптары көрсетілген.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Agriculture and forestry Agriculture and forestry |
Depositing User: | Дулат Бейбітұлы Жалелов |
Date Deposited: | 17 Oct 2018 02:54 |
Last Modified: | 17 Oct 2018 02:54 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/917 |
Actions (login required)
View Item |