Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары

Оспанов, А.А. and Муслимов, Н.Ж. and Тимурбекова, А.К. and Мухитдинов, А.С. Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары. Известия НАН РК. Серия аграрных наук. – № 1, 2014. – С. 54-58.

[img]
Preview
Text
Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары.pdf

Download (6MB) | Preview

Abstract

Жарма өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ететін бағыттардың бірі ретінде дәнді сақтау мен қайта өңдеу мәселелерін тиімді ұйымдастыру және шешу үшін нақты ғылыми-техникалық тәсіл және технологиялық құралдар мен қондырғылардың оңтайлы құрамын таңдау қажеттігі ұсынылады. Екіншіден, жарма өнімдерінің дайындалу деңгейін арттырып, олардан заманауи, тағамдық құндылығы жоғары жылдам дайындалатын тағамдар жасау болып табылады.

Item Type: Article
Subjects: Engineering science
Engineering science
Depositing User: Айгуль Кулахметовна Тимурбекова
Date Deposited: 26 Jul 2018 03:59
Last Modified: 26 Jul 2018 03:59
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/895

Actions (login required)

View Item View Item