Оспанов, А.А. and Муслимов, Н.Ж. and Тимурбекова, А.К. and Мухитдинов, А.С. Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары. Известия НАН РК. Серия аграрных наук. – № 1, 2014. – С. 54-58.
|
Text
Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары.pdf Download (6MB) | Preview |
Abstract
Жарма өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ететін бағыттардың бірі ретінде дәнді сақтау мен қайта өңдеу мәселелерін тиімді ұйымдастыру және шешу үшін нақты ғылыми-техникалық тәсіл және технологиялық құралдар мен қондырғылардың оңтайлы құрамын таңдау қажеттігі ұсынылады. Екіншіден, жарма өнімдерінің дайындалу деңгейін арттырып, олардан заманауи, тағамдық құндылығы жоғары жылдам дайындалатын тағамдар жасау болып табылады.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Engineering science Engineering science |
Depositing User: | Айгуль Кулахметовна Тимурбекова |
Date Deposited: | 26 Jul 2018 03:59 |
Last Modified: | 26 Jul 2018 03:59 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/895 |
Actions (login required)
View Item |