Оспанов, А.А. and Муслимов, Н.Ж. and Тимурбекова, А.К. and Мухитдинов, А.С. Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары. Известия НАН РК. Серия аграрных наук. – № 1, 2014. – С. 54-58.
|
Text
Қазақстан Республикасының жарма өнеркәсібі саласы дамуының бәсекеге қабілетті бағыттары.pdf Download (6MB) | Preview |
Abstract
Жарма өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ететін бағыттардың бірі ретінде дәнді сақтау мен қайта өңдеу мәселелерін тиімді ұйымдастыру және шешу үшін нақты ғылыми-техникалық тәсіл және технологиялық құралдар мен қондырғылардың оңтайлы құрамын таңдау қажеттігі ұсынылады. Екіншіден, жарма өнімдерінің дайындалу деңгейін арттырып, олардан заманауи, тағамдық құндылығы жоғары жылдам дайындалатын тағамдар жасау болып табылады.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | Engineering science Engineering science |
| Depositing User: | Абдыманап Абубакирович Оспанов |
| Date Deposited: | 26 Jul 2018 03:59 |
| Last Modified: | 26 Jul 2018 03:59 |
| URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/885 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |


