ҰННАН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДЕРІНДЕ СТЕВИОЗИДТІ ПАЙДАЛАНУ

Мамаева, Л. А. and Жумалиева, Г.Е. and Байалиева, А. ҰННАН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДЕРІНДЕ СТЕВИОЗИДТІ ПАЙДАЛАНУ. Сборник международной научно-практической конференции молодых ученых, КазНАУ, Айтумар, 2018. ISSN 978-601-241-683-1

[img] Text
Статья Айбану 2.docx

Download (25kB)

Abstract

Бірінші кезеңде стевиозидтің вафли сапасының физика-химиялық және органолептикалық параметрлеріне әсері зерттелді. Кестеде келтірілген мәліметтерден көріп отырғанымыздай, негізгі физика-химиялық көрсеткіштер бойынша функционалдық вафлидің дамыған дәрежесі бақылау үлгісінен біршама ерекшеленеді, бірақ жоғары ылғалдылыққа ие, бұл, ең алдымен, ылғал ұстағыш және су өткізбейтін сирек кездесетін түсіндірілмеген қызылша талшықтарының қабілетіне байланысты.

Item Type: Article
Subjects: Engineering science
Engineering science
Depositing User: Лаура Асильбековна Мамаева
Date Deposited: 26 Jul 2018 03:58
Last Modified: 26 Jul 2018 03:58
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/883

Actions (login required)

View Item View Item