Мамаева, Л. А. and Жумалиева, Г.Е. and Байалиева, А. ҰННАН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДЕРІНДЕ СТЕВИОЗИДТІ ПАЙДАЛАНУ. Сборник международной научно-практической конференции молодых ученых, КазНАУ, Айтумар, 2018. ISSN 978-601-241-683-1
|
Text
Статья Айбану 2.docx Download (25kB) |
Abstract
Бірінші кезеңде стевиозидтің вафли сапасының физика-химиялық және органолептикалық параметрлеріне әсері зерттелді. Кестеде келтірілген мәліметтерден көріп отырғанымыздай, негізгі физика-химиялық көрсеткіштер бойынша функционалдық вафлидің дамыған дәрежесі бақылау үлгісінен біршама ерекшеленеді, бірақ жоғары ылғалдылыққа ие, бұл, ең алдымен, ылғал ұстағыш және су өткізбейтін сирек кездесетін түсіндірілмеген қызылша талшықтарының қабілетіне байланысты.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | Engineering science Engineering science |
| Depositing User: | Лаура Асильбековна Мамаева |
| Date Deposited: | 26 Jul 2018 03:58 |
| Last Modified: | 26 Jul 2018 03:58 |
| URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/883 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |


