ВАФЛИДІҢ САҚТАУ КЕЗІНДЕГІ ҚОСПАНЫҢ ӘСЕРІН САПАЛЫ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ

Мамаева, Л. А. and Жумалиева, Г.Е. and Байалиева, А. ВАФЛИДІҢ САҚТАУ КЕЗІНДЕГІ ҚОСПАНЫҢ ӘСЕРІН САПАЛЫ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ. Сборник международной научно-практической конференции молодых ученых, КазНАУ, Айтумар, 2018. ISSN 978-601-241-683-1

[img] Text
1 Айбану.docx

Download (44kB)

Abstract

Табиғи тәттілендіргіштердің арасында стевиозид кондитерлік өндіріс үшін практикалық қызығушылық тудырады, оны қолдану ұнның кондитерлік өнімдерінің профилактикалық қасиеттерін арттырады және жоғары дәрежелі ақуыздар мен минералды элементтермен байытады.Сақтау кезінде әзірленген вафлидің сапа көрсеткіштеріне қоспалардың әсері зерттелді.Сақтау процесінде әзірленген вафельдердегі сынғыштық қасиетті бақылау үлгісіне қарағанда аз болды. Бұл тағамдық талшықтар құрамымен, сондай-ақ олардың суды сақтау қабілеттілігіне байланысты. Вафлилердіңсынғыштық қаситетінің аздығы тасымалдау мен сақтауға байланысты қажетсіз шығындарды болдырмайды.

Item Type: Article
Subjects: Engineering science
Engineering science
Depositing User: Лаура Асильбековна Мамаева
Date Deposited: 26 Jul 2018 03:58
Last Modified: 26 Jul 2018 03:58
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/882

Actions (login required)

View Item View Item