Бие сүтінен биотехнологиялық жолмен дайындалған қымыздың сапасы мен қауіпсіздігі

Толшыков, Т.Қ. and Сакиева, З.Ж. and Есжанова, П.Р. Бие сүтінен биотехнологиялық жолмен дайындалған қымыздың сапасы мен қауіпсіздігі. Ізденіс. ISSN ISSN 1560-1730

[img]
Preview
Text
4.pdf

Download (3MB) | Preview

Abstract

Бұл мақала негізгі шикізат ретінде «Абылай» шаруа қожалығында өсірілетін, сауын биелерінің сүті мен одан жасалынған қымыздың және салыстырмалы түрде Ақтөбе облысы, Мұғалжар ауданынан алынған қолмен сауылған бие сүті мен қымыздың органолептикалық және физика-химиялық көрсеткіштеріне сынамалар жүргізілді.

Item Type: Article
Subjects: Agriculture and forestry
Agriculture and forestry
Depositing User: Зауре Жандарбековна Сакиева
Date Deposited: 12 Jun 2018 03:16
Last Modified: 12 Jun 2018 03:16
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/792

Actions (login required)

View Item View Item