ҚАМЫР ШИКІЗАТТАРЫН ҚАЛЫПҚА КЕЛТІРУІ ПРОЦЕСІН ЖЕТІЛДІРУ

Еркебаев, М.Ж. and Бупебаева, Л.К. and Қожагулов, О.К. ҚАМЫР ШИКІЗАТТАРЫН ҚАЛЫПҚА КЕЛТІРУІ ПРОЦЕСІН ЖЕТІЛДІРУ. Исследования, результаты №4 (076), 2017. ISSN 2304-3334-04 УДК 664.7

[img] Text
Мақала Қамыр.doc

Download (476kB)

Abstract

Даны рекомендации по технологическим режимам обработки пряников и выбору параметров формирущих машин. Разработана методика инженерного расчета формующей машины. Recommendations about technological modes of processing of spice-cakes and to a choice of parametres of forming cars are made. The technique of engineering calculation of the forming car is developed. Кілттік сөздер: ұн, кондитерлік өнім, өндірістік база, пішін, қамыр, роторлық машина.

Item Type: Article
Subjects: Veterinary
Depositing User: Жанар Ескожаевна Бекбосынова
Date Deposited: 30 May 2018 03:21
Last Modified: 30 May 2018 03:21
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/605

Actions (login required)

View Item View Item