Еркебаев, М.Ж. and Бупебаева, Л.К. and Қожагулов, О.К. ҚАМЫР ШИКІЗАТТАРЫН ҚАЛЫПҚА КЕЛТІРУІ ПРОЦЕСІН ЖЕТІЛДІРУ. Исследования, результаты №4 (076), 2017. ISSN 2304-3334-04 УДК 664.7
Text
Мақала Қамыр.doc Download (476kB) |
Abstract
Даны рекомендации по технологическим режимам обработки пряников и выбору параметров формирущих машин. Разработана методика инженерного расчета формующей машины. Recommendations about technological modes of processing of spice-cakes and to a choice of parametres of forming cars are made. The technique of engineering calculation of the forming car is developed. Кілттік сөздер: ұн, кондитерлік өнім, өндірістік база, пішін, қамыр, роторлық машина.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Veterinary |
Depositing User: | Жанар Ескожаевна Бекбосынова |
Date Deposited: | 30 May 2018 03:21 |
Last Modified: | 30 May 2018 03:21 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/605 |
Actions (login required)
View Item |