Бупебаева, Л.К. Қышқыл сүт өнімі (с.і. 2,5айран) сапасы мен қауіпсіздігі. Ізденіс. ISSN 1560-1730
|
Text
қышқыл сүт.pdf Download (487kB) | Preview |
Abstract
Сүт және сүт өнімдерінің құрамы мен қасиетіне байланысты оның әрі қарай қандай тағам өндіруге болатыны шешіледі. Мысалы: сапалы сүттен, сүт тағамдарының барлық түрлерін (ірімшік, балалар тағамы, ашытылған сүт, сүт, қымыз, шұбат, құрт, айран және қаймақ т.б.) өндіруге болатын болса, құрамы мен сапасына байланысты белгілі бір сүт тағамын дайындауға болады.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Agriculture and forestry Agriculture and forestry |
Depositing User: | Жанар Ескожаевна Бекбосынова |
Date Deposited: | 29 May 2018 04:18 |
Last Modified: | 29 May 2018 04:18 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/594 |
Actions (login required)
View Item |