Дуйсенбекова, О.О. and Нуркасым, С.Б. and Мыржыкбаева, А.Д. Макарон өнімдерінің технологиялық үрдістерінің сапасын стандарттау. Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075
|
Text
статья.pdf Download (938kB) | Preview |
Abstract
Макарон өнімдерін өндіру экологиялық және фитосанитарлық қауіпсіздікті, ауыл шаруашылығы мақсатындағы жерлердің экологиялық және фитосанитарлық қауіпсіздігін, құнарлылығын сақтауды және ұдайы молықтыруды қамтамасыз ететін, қоршаған ортаға қолайсыз әсер етуді болдырмайтын немесе шектейтін ғылыми негізделген және ұсынылған тәсілдермен жүзеге асырылуы.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Agriculture and forestry Agriculture and forestry |
Depositing User: | Оразкуль Оспановна Дуйсенбекова |
Date Deposited: | 23 May 2018 10:57 |
Last Modified: | 23 May 2018 10:57 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/442 |
Actions (login required)
View Item |