Дуйсенбекова, О.О. and Шабақбаева, Ж.Қ., «Кәсіпорындарда ҚР СТ ИСО 22000 бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару». Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075
|
Text
статья.pdf Download (938kB) | Preview |
|
|
Text
статья.pdf Download (938kB) | Preview |
Abstract
ИСО 22000 стандарт талаптары бойыниш өндіріс үрдістврінің жағдайы мен параметрлерін анықтап, тамақ өнімдерін өндіру кезінде қауіпті факторларға әсеp ететін шекті бақылау нуктелерінің іс-қимылдарын әзірлеп нормативтік құжаттарынның рәсімдерін белгілеу
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Agriculture and forestry Agriculture and forestry |
Depositing User: | Оразкуль Оспановна Дуйсенбекова |
Date Deposited: | 23 May 2018 10:57 |
Last Modified: | 23 May 2018 10:57 |
URI: | http://repository.kaznau.kz/id/eprint/438 |
Actions (login required)
View Item |